innováció és érték otthonodban!
a burkolatok új generációja

Fázó lábak, kopogó kutyakarmok, sár a kertből… Csupán pár élethelyzet, amit talán már te is megtapasztalhattál, és amihez meg kell találni a megfelelő burkolatot.

Követ vagy fát? Fának tűnő követ? Küszöbbel vagy anélkül? Mennyezetig vagy csak ahol a víz érheti? Felbontsam vagy ráburkoljak? Vagy inkább le kéne festeni? Millió kérdés merülhet fel még otthonod felújításának megkezdése előtt, mi viszont segítünk, hogy mindenre megtaláld a megfelelő megoldást – mindezt akár bolygóbarát módon.

Stílustanácsadás

Mindannyian szeretjük, ha otthonunk tükrözi stílusunkat. A megfelelő burkolat kiválasztásánál ennek is fontos szempontnak kell lennie, legyen szó a nappalinkról, a konyhánkról vagy akár a fürdőszobánkról. Ha még bizonytalan vagy, mi is lenne a tökéletes választás, segítünk! Fényképezd le a bútoraidat, helységeidet, mi pedig megtaláljuk neked az Igazit!

Technikai tanácsadás

Ahogy egy ház építése során, úgy otthonunk felújításánál sem mindegy, milyen sorrendben vágunk neki a feladatoknak – különösen igaz ez a burkolatokra. Nem is beszélve arról a sok segédanyagról, amire még szükséged lesz az átalakításhoz! Egyet se félj, nálunk minden kérdésedre megtalálhatod a választ, kezdve az ideális rétegrend fogalmát a felújítás célszerű megszervezéséig.

Kivitelezés

Az alapanyag már megvan, de elképzelésed sincs, hogyan kerül majd nappalid vagy konyhád padlójára? Ne izgulj, nem kell rögtön burkoló tanfolyam után nézned a neten, ugyanis partnereink segítségével vállaljuk a kulcsrakész kivitelezést is. Te csak dőlj hátra és élvezd újjászületett otthonod kényelmét!

Kínálat

Ahány ház, annyi szokás és annyi szempont, amit a burkolatok kiválasztásánál figyelembe kell vennünk. Több száz elemes kő, vinyl, laminált és természetes parketta kínálatunkból te is rálelhetsz az otthonodhoz leginkább illő burkolatra, ha pedig érdekelnek az öko megoldások, nálunk biztosan megtalálod!

Teljes termékkínálatunkat megtekintheted webáruházunkban:

HIDEGBURKOLATOK

MELEGBURKOLATOK

CSAPHORNYOS PARKETTA

LAMINÁLT PADLÓ

SPC ÉS LVT PADLÓ

További kérdésed van?

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!