AKÁR 5 HÉT ALATT OTTONODBAN!
18 modern összeállítás!

Álomkonyha varázsütésre? Ez nem mágia! Nézz be hozzánk szentendrei bemutatótermünkbe, ahol megnézheted, megfoghatod, kinyithatod, kihúzhatod álomkonyhád szekrényeit, fiókjait! Simítsd végig a munkalapot, nyisd ki az ajtókat, húzd ki és csukd be a fiókokat, és képzeld el, hogy mindez egyedi igényeid alapján, személyre szabott elképzeléseidnek megfelelően 5 hét alatt otthonodban megvalósulhat!

Minőség és design

Természetes alapanyagok, letisztult formavilág, modern technológia és innováció. De mi az, amiért a háziasszonyok letették voksukat az olasz sztár-dizájnerek által tervezett konyhabútorok mellett? Látogass el 1000 nm-es szentendrei bemutatótermünkbe és győződj meg magad a Ciao Berto prémium minőségű, látványban és funkciójukat tekintve is páratlan élményt nyújtó konyháiról!

Új konyha 5 hét alatt?

Nem probléma! Az általunk beépített konyhák többféle típusban, személyre szabottan választhatóak. A több mint 10 000 nm-es, ultramodern gyárban a 16 féle egyedi tervezésű konyhával a srácok olyan tempót diktálnak, hogy nekünk 5 hét elég ahhoz, hogy otthonodban megépítsük álomkonyhádat!

Egyedi konyhabútor méretek

Hagyd a standard méreteket másra! Válassz egyedi bútort a konyhádba! Ha a megszokott, standard 60-90 cm-es konyhaelemek helyett egyedi méretekre vágysz, számunkra ez sem akadály!

Tervezz okosan

Terveztesd meg álomkonyhád profi belsőépítész csapatunkkal, akik mind a beépítendő elemekkel, mind az aktuális trendeknek megfelelő dizájnnal maximálisan képben vannak. Személyre szabott igényeid megvalósításának semmi sem szab határt, a tervezőszoftver pedig segít, hogy a készülő konyhabútor árát menet közben kontrolláld.

A konyhabútor tervezési díja 20 000 Ft + áfa, melyet megrendelés esetén teljes mértékben beszámítunk a vételárba.

Konyháink

Lépj kapcsolatba velünk és

FOGLALJ IDŐPONTOT KONYHATERVEZÉSRE!