Egészség egy életen át!

Otthonunk energetizáló és inspiráló hatással lehet ránk, de sajnos az is előfordul, hogy épp ez a környezet betegít meg minket. Az építőanyagokból származó kemikáliák, a falak penészesedése és a levegő szennyezettsége számos egészségügyi problémához vezethet. Ha te is szeretnéd, hogy gyermekeid megfelelő lakókörnyezetben nőjenek fel, mi segítünk! Látogass el hozzánk, ismerd meg környezettudatos technológiáinkat, mi pedig megtervezzük és kivitelezzük egészségbarát otthonodat.

Tiszta levegő

Végy egy nagy levegőt – de nem mindegy, milyet!
Dohányzás, fokozott forgalom vagy pollentermelő fák, virágok is károsíthatják otthonod levegőjét, ami számos egészségügyi problémához vezethet. Szerencsére ma már jó néhány technológiával élhetünk: légmosó berendezések, légszárító, aktív szűrős klímák is segíthetnek, új ingatlan vagy nagyobb felújítás esetén pedig egy hővisszanyerő szellőztető rendszer kiépítése hosszú távon is ideális megoldás lehet otthonod tiszta levegőjének biztosítására.

Káros kemikáliák nélkül

Fejfájás, fáradékonyság, allergia, asztma… Rosszul hangzik, ugye? A mesterséges, rosszul megválasztott festékekből és vakolatokból párolgó kemikáliák bizony ilyen hatással lehetnek szervezetünkre. Válassz helyettük környezet- és egészségbarát, természetes falfestéket és nemesvakolatot, amik segítik a szálló finompor mennyiségének minimalizálását, az elektroszmog csökkentését és a párolgást. Engedd otthonodnak, hogy újra szabadon lélegezzen!

További lehetőségek

A levegőtisztítás és a természetes építőanyagok használata mellett még számos lehetőséged van a megfelelő otthoni környezet biztosítására. Műanyagmentes burkolatok, professzionális árnyékolás, természetes alapanyagú bútorok – mindezt megismerheted szentendrei bemutatótermünkben, ahol teljes körű tanácsadással is várunk!

KLÍMÁK

LÉGTISZTÍTÓK

FESTÉKEK

VAKOLATOK

TERMÉSZETES ÉPÍTŐANYAGOK

További kérdésed van?

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!