Ideális otthoni hőmérséklet
Környezetbarát módon!

Télen fázol, nyáron viszont meleged van? Ez teljesen rendben lenne, ha nem otthonod falai közt éreznél így. Egy egészséges élet és egy egészségbarát ház egyik alapvető feltétele az ideális hőmérséklet fenntartása, ezért fontos az optimális hűtő-fűtő rendszer kialakítása.

Találd meg a legkedvezőbb rendszert otthonodba, számold fel a csövek sokaságát és nyerj teret kedvenc bútoraidnak! Ha mindezt környezettudatosan szeretnéd létrehozni, nálunk erre is találsz megoldást.

Gazdaságos hűtés-fűtés

Egyre melegebb van, rövidebbek a teleink, változtatnunk kell otthonunk hűtésén, fűtésén. Ahány ingatlan, annyiféle gazdaságos megoldás létezik, éppen ezért szakértő csapatunk márkafüggetlenül azon dolgozik, hogy a leginkább optimális rendszert találjuk meg és alakítsuk ki mindenki számára.

Termékkínálat

Még nem tudod, melyik hűtési és/vagy fűtési rendszer lenne megfelelő számodra? Szentendrei bemutatótermünkben megismerheted a legkorszerűbb hőszivattyúk, hűtő-fűtő klímák és mini kazánok működési elveit, otthonodba pedig radiátorok, padló- és mennyezetfűtési megoldások közül is választhatsz.

Szolgáltatások

Célunk, hogy mindenki számára a legideálisabb hűtő-fűtő rendszert alakítsuk ki. Ennek érdekében felmérjük az ingatlan jelenlegi állapotát – vagy elemezzük a kész terveket; megfogalmazzuk a megoldást és lépésekre bontjuk a beruházást; segítünk a finanszírozás kiválasztásában, a kivitelezésben és a pályázati elszámolásban; valamint elkészítjük a teljes dokumentációt. Kérd még ma ingatlan felmérési szolgáltatásunkat mindössze 20.000 Ft-ért!

Környezettudatos megoldások

Bűntudatot érzel bolygónk felé, mikor otthon feltekered a fűtést? Felejtsd el a gázt, válts biztonságos energiaforrásra, amit akár magadnak is megtermelhetsz. Környezettudatos technológiáink számos megoldást kínálnak, ha te is bolygóbarát módon szeretnéd kialakítani otthonod hűtését, fűtését. Csökkentsd velünk ökológiai lábnyomodat, fogyassz tudatosan és fenntarthatóan!

Termékeinket webshopunkban közvetlenül is megvásárolhatod:

Hőszivattyúk

Klímatechnika

Légtechnika

Kazánok

Radiátorok

Padló- és mennyezetfűtési megoldások

További kérdésed van?

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!