OKOSOTTHON, OKOSHÁZ?
LIFESMART A MEGOLDÁS!

Ma már mindenünk okos. Okos a telefonunk, okos a tévénk, okos az autónk. Ha a technológiai fejlesztések hozzájárulnak ahhoz, hogy az életünket könnyebbé, komfortosabbá, élhetőbbé tegyék az „okos” dolgok, miért pont az otthonunkat hagynánk ki a jóból és a temérdek tudásból?

A Lifesmart Red Dot Award díjas, Google Alexa és Apple Siri kompatibilis rendszerének kizárólagos magyarországi forgalmazójaként a legjobb ár-érték arányt biztosítjuk számodra okosotthonod kialakításához.

Biztonság, kényelem, környezettudatosság

Kész mázli, hogy nem kell választani! „Okosház” szolgáltatásunk egyetlen elemként tartalmazza az otthonfelújítás, korszerűsítés során megvalósuló intelligens épület, automatizált ház kialakításához szükséges funkciók kiépítését.

Fűts és hűts telefonodról!

10 perc és hazaérsz? Fűtsd fel vagy hűtsd le a lakást a megfelelő hőmérsékletért! Kapd elő okostelefonod és intézd otthonod klimatizálását 30%-os éves megtakarítással, akár távolról!

Hol a kulcs?

Ha idén már harmadszorra cserélsz zárat, mert a család összes tagja rendszer szinten hagyja el a kulcscsomóját, válts okoszárra!

Ohh, a vasaló!

A legnagyobb mumus, ami csak létezik, hogy a nagy sürgés-forgásban a bekapcsolva hagyott vasaló, tűzhely, hajsütővas réme minimum háromszor fordít vissza. Mit szólnál ahhoz, ha a potyautakat megspórolva mindezt ellenőrizhetnéd mobiltelefonodon?

Csak egy gombnyomásra

Mindannyiunk életében megvannak azok a bizonyos „mozdulatsorok”: gondoljunk csak a reggeli készülődésre vagy a lefekvés előtti rutinra. Otthonunkban használt eszközeinket is a megszokott sorrendben kapcsoljuk ki, be, fel és le – miért ne lehetne akkor mindez valóban automatikus? A Lifesmart okosház rendszer segítségével elég egy gombnyomás, és eszközeid a megadott sorrendben, a megadott módon cselekszenek majd. Tedd életed egyszerűbbé, kényelmesebbé!

Teljes termékkínálatunkat megtekintheted webáruházunkban:

Biztonságtechnika

Kényelem

Energia menedzsment

Világítás

További kérdésed van?

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!