REZSICSÖKKENTÉS NAPELEMMEL?
Akár azonnal érezheted!

Kevés olyan gyorsan megtérülő befektetés van, aminek a hatása szinte azonnal kézzel – vagy inkább pénzzel? – fogható! Tény, hogy a napelemes rendszer telepítése mind a környezeti értékek megóvása, mind a pénztárcád tekintetében igazán jó befektetés. A szakszerűen kialakított napelemek segítségével ugyanis szinte teljes egészében elfelejtheted a villamosenergiára vonatkozó kiadásokat, és bár a beépítési költség nem csekély, ezt most az állam vissza nem térítendő konstrukcióban támogatja!

6 OK, MIÉRT JÓ EZ NEKED

Energiamegtakarítás

Háztartásod energiaköltségét szinte nullára csökkentheted.

Állami támogatás

A beépítés költségét az állam támogatja.

Teszi a dolgát

A beépített napelem-rendszer nem igényel részedről semmiféle hozzáértést.

Folyamatos energiatermelés

A beüzemelést követően akár több mint 10 éven át gond nélkül, folyamatosan termeli az energiát

Környezetbarát

Környezetbarát és hatékony megoldás otthonod energiaellátására.

Azonnali ingatlan értéknövekedés

20-30%-kal növeli meg azonnal ingatlanod piaci értékét.

Fűtsön a nap!

Tudtad, hogy a napelemek működéséhez nem is kell, hogy tűzzön a Nap? Pedig így van! Egy, a háztartás felhasználási céljaira kiépített napelemes rendszer már a szűrt fényt is tökéletesen fel tudja használni olyannyira, hogy még az áramfelhasználást is növelheted, a lakás vagy ház fenntartási költségei mindeközben mégis csökkennek. Ez elég vagány, nem igaz?

Hogyan működik?

Minden napelemes rendszer két fő egységből áll. Az egyik maga a napelem, ami begyűjti a napenergiát, a másik pedig egy inverter nevű eszköz, ami a napelemek segítségével begyűjtött napenergiát átalakítja felhasználható formára, vagyis arra az energiára, amire éppen a házban, lakásban szükséged van. Ezt hívjuk megújuló energiának, amivel nemcsak a rezsiköltségedet csökkentheted szinte nullára, de még a környezetet is véded.

Stabil, kiszámítható költségek

A napelem-technológia hosszú távon megbízható megoldást nyújt ingatlanod energiaköltségeinek tervezésében. Hogy hogyan? Úgy, hogy amikor beindítod a fűtést vagy felkapcsolod a villanyt, akkor az a napelem által begyűjtött energiát használja fel, így nem ketyeg a gáz- vagy a villanyóra. A hálózati energiaárak napjainkban kiszámíthatatlanok, bármikor emelkedhetnek, változhatnak.

A napelem-rendszer kiépítésével ezek a költségek fixálhatóak, megfelelő használattal gyakorlatilag a nullára csökkenthetőek. Éppen ezért, ha hosszú távú megoldásra törekszel az energiaszámlák csökkentését illetően, célszerű mielőbb napelemekre, vagyis megújuló energiaforrásra váltani. Ezzel a korszerűsítéssel stabillá, kiszámíthatóvá válnak a költségek, emellett az ingatlanod piaci értékét is növeled.

Hogy néz ki a napelem?

Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki és miként funkcionál a napelem, látogass meg minket szentendrei bemutatótermünkben! Nézd meg, járd körbe, fogd meg és teszteld, hiszen mi magunk is úgy szeretünk vásárolni, építkezni, ha pontosan tudjuk, milyen technológia kerül a házunkba, lakásunkba beépítésre.

NAPELEM RENDSZERÜNK KÉPEKBEN