EGYEDI BÚTOROK
Akár egy életen át!

Szeretnél valami mást, valami egyedit, valami igazán kivételest otthonodba? Neked is eleged van a kommersz, értéküket gyorsan elvesztő bútorokból? Ha tudatos vásárlóként te is inkább minőségi bútort választanál hosszú időre, hogy ezzel is csökkentsd ökológiai lábnyomod, nézz körül nálunk!

Termékkínálat

Kanapé, étkezőasztal, étkezőszék, TV-állvány, dohányzó asztal – minden, ami egy kényelmesen és stílusosan berendezett nappalihoz, étkezőhöz vagy épp vendégszobához szükséges. Rendezd be otthonod prémium minőségű Ciao Berto bútorokkal, dőlj hátra kedvenc kanapédon és élvezd a megérdemelt kényelmet!

Minőség

Bútor akár egy egész életre? Mi azt mondjuk: igen! Ha beleszeretünk egy bútorba, nem szívesen válunk meg tőle pár éven belül – tudatos vásárlóként pedig eleve hosszú távra tervezünk. A minőségi alapanyagok – mint a valódi fa és a négyszeresen festett MDF kombinációja – biztosítják számodra, hogy bútoraink akár egy életen át hű társaid maradjanak.

Szín- és méretválaszték

Imádod a földszíneket? Vagy inkább az élénk árnyalatok állnak hozzád közelebb? Széles szín- és méretválasztékunknak köszönhetően nálunk te is megtalálhatod a hozzád és otthonodba leginkább illő kanapét.

Design

Az olasz és francia designerek munkája nem csupán a divat vagy az autók terén kiemelkedő. Letisztult formavilágú bútoraik kifinomult eleganciája luxus érzését keltik otthonodban. Ahogy Coco Chanel mondaná: a divat változik, a stílus örök!

Termékeinket webshopunkban közvetlenül is megvásárolhatod:

Kanapé

ÉTKEZŐASZTAL ÉS SZÉK

TV ÁLLVÁNY

DOHÁNYZÓ ASZTAL

További kérdésed van?

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!