ÉRTED VAGYUNK! MÁR 30 ÉVE!

Romantikusan hangzik egy építőipari cég életében, hogy minden vevői igényhez gyorsan és kompromisszumok nélkül pontosan, a maximális, prémium színvonalon alkalmazkodik, de tegyük a szívünkre kezünket: Ugye, hogy ez ritkán van így? Most, hogy a gyerekes családokra vonatkozó, 2021. január 1-jén megnyitott lakástámogatások komplex kivitelezésére helyeztük a fókuszt, megdobbant a szívünk, amikor számoltunk. A nagy össznépi matekozás végeredményeként ugyanis arra jutottunk, hogy stabil, családi vállalkozásként már több mint 30 éve a projekt-menedzsment különböző területein dolgozhatunk, szolgáltathatunk. És ez számunkra amellett, hogy óriási öröm, igenis nagy szó!

NÉZD MEG! PRÓBÁLD KI!

Megfogni, megnézni, tapogatni, kipróbálni. Kérdezni és válaszolni. Számunkra itt kezdődik a bizalom. Hiszen mi a garancia arra, hogy a jelenlegi lehetőségekre lecsapva megjelenő projekt cégek valóban alkalmasak-e emberileg és szakmailag a feladatra? A Happy Home Centerben, a varázslatos Szentendre szívében éppen ezért kialakítottunk számodra egy komplex bemutatótermet, ahol 1000 nm-en bejárva tekintheted meg az otthonkorszerűsítés során nyújtott lehetőségeket, és választhatod ki profi kollégáink segítségével azonnal a számodra legkedvezőbb megoldásokat, rendszereket.

IDEGTÉPŐ PAPÍRMUNKA?

INTÉZZÜK HELYETTED!

A támogatások kecsegtetők, főleg, ha vissza nem térítendők! Az igényléshez, benyújtáshoz és lehíváshoz, igény esetén pedig a hitelfelvételhez szükséges dokumentáció elkészítése és benyújtása azonban már nehézkes és bosszantó lehet. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy bevetjük több évtizedes tapasztalatunkat és levesszük válladról a papírmunkával járó gondokat! Hát nem nagyszerű? Töltsd az időt szeretteiddel vagy hódolj kedvenc hobbidnak, mi pedig intézzük az adminisztrációt, hogy az esetlegesen szükséges hitelt és a támogatás összegét mielőbb megkapd!

MESTEREK EGY HELYEN!

A kontár kivitelezők ideje lejárt! A több mint 30 éves, projekt-menedzsmentben eltöltött idő alatt mi is sokat fejlődtünk, így kizárólag megbízható, leinformálható és megfelelő tőkével, korszerű eszközökkel rendelkező gyártókkal és mesteremberekkel dolgozunk. Hogy otthonod felújítása már az első percektől fogva örömöt jelentsen számodra, ne kockáztass! Bízd ránk a mesterekkel való „kardozást”, és kerüld el a káoszt, az átverést, az elszámolási nehézségeket és a felfordulást!

KÖVESD OTTHONOD FELÚJÍTÁSÁT ONLINE!

Elnézte a burkoló az időpontot és a címet? Szabadságot vettél ki, de mégsem jött a vizes? A néhány éve bevezetett mobilapplikációs alkalmazásunkkal könnyen és egyszerűen nyomon követheted, hol állnak az otthonod felújításával kapcsolatos hadműveletek. Ellenőrizd, ki érkezik hozzád a megbeszélt időpontra, vagy jelezd az appon keresztül, ha esetleg közbe jött valami, még mielőtt kollégánk elindulna! Az idő hatékony kihasználása és a magas szintű ügyfélélmény számunkra egyaránt kiemelt fontossággal bírnak, együttműködésünk során pedig a megfelelő ügyféltájékoztatást tekintjük a köztünk lévő bizalom alapjának.

MAXIMÁLIS MEGTAKARÍTÁS?

KOMBINÁLD A TERMÉKEKET!

Gondolkozz komplexen és hozd ki otthonodból a maximumot! Az otthonfelújítás célja, hogy a környezeti energiát felhasználva élhető és a természeti értékek megóvását szem előtt tartva élhess otthonodban kényelmesen, komfortosan. Ne köss kompromisszumot! Használd ki a talán soha vissza nem térő alkalmat és kombináld az egymásra épülő felújítási szolgáltatásokat! Mit nyersz vele? Maximális megtakarítást, hiszen így már első pillanattól élvezheted azt a megtérülést, ami külön-külön beépítve csak kb. 10 év alatt térülne meg! Festés? Nyílászáró csere? Beépített napelemek? A maximális megtakarításért kombináld a termékeket!

HOGY JÓL MENJEN MINDEN!

Az otthonfelújítással nemcsak egy környezettudatos, a beépített technológiáknak köszönhetően azonnal érezhető, csökkentett rezsiköltségű otthont tudhatsz magadénak, de lehetőséged van arra, hogy a minőséget hosszú távon a lehető legmagasabb színvonalon fenntartsd. Otthonfelújítási szolgáltatásunk része az éves karbantartási szerződés megkötésének lehetősége, amellyel garantáljuk, hogy a beépített rendszerek folyamatosan, üzembiztosan működnek.

GARANTÁLJUK! 45│3│7

12 önálló csapatunkat arra képeztük ki, hogy a minőségi, tiszta munkavégzés mellett az idődet se vesztegessék. A felfordulás, a hetekig szétbontott ház a mi csapatainknál ismeretlen fogalom, így tudjuk biztosítani számodra, hogy 45 nap alatt végzünk a kivitelezési munkákkal és hogy a helyszíni szerelés sem haladja meg a 3 munkanapot.

A beépített termékek esetén szintén nem kell aggódnod, hiszen annak mindegyike a mi kizárólagos képviseletünkben kerül otthonodba beépítésre. Milyen előnyöd származik neked ebből? Egyrészt kényelmesen hátradőlve élvezheted a termékekre vonatkozó garanciát és a gyári szerviz-támogatást, másrészt ezzel is biztosítjuk számodra a termékeket illető lehető legjobb ár-érték arányt.

Az általunk beépített termékekre a megszokott három év helyett 7 év garanciát biztosítunk, hiszen pontosan tudjuk, milyen érzés az, amikor egy nappal a garanciális határidő lejártát követően romlik el a csap, törik le a kilincs vagy történik meg mindaz, amiért sok pénzt fizettünk, és egyáltalán nem számítottunk.

NEM DUMÁLUNK!

TÉNYLEG VÉDJÜK A KÖRNYEZETET!

Nemcsak hisszük, de úgy érezzük, veled együtt sokat is tehetünk környezetünk megóvásáért! Felelős családi vállalkozásként elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés mellett, hiszen nem mindegy, hogy gyermekeink milyen világba érkeznek és hogyan nőnek majd fel. Az otthonfelújítási támogatás igénybevételével, amennyiben bennünket tisztelsz meg bizalmaddal, nemcsak környezettudatos gondolkodásodról teszel tanúbizonyságot, de minden egyes vásárlásoddal támogatod a Föld nevű bolygót.

Társadalmi vállalásként lelkes kollégáinkkal csomagolásmentes boltot is üzemeltetünk, emellett iskolás gyermekeknek tartunk a fenntarthatósággal kapcsolatban folyamatos képzéseket, kampányokat és különböző eseményeket.

A Föld megóvása számunkra nem csak üres puffogtatás. Ahogy otthonod korszerűbbé tételét is a környezettudatosság, úgy a mi tevékenységeinket is a természeti környezetünk védelme motiválja.